• Uncategorized
  • 0

Perceptive Automation Reveal Indigo 6 MAC House Automation Software Application

Σήμερα η αυτοματοποίηση Perceptive έχει μεταφέρει την εφαρμογή λογισμικού Indigo από το Beta στην επίσημη έκδοση V6.0. Έχουμε εξετάσει την εφαρμογή Mac OS X House Automation τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς είμαστε εντυπωσιασμένοι.

Τώρα με ενσωματωμένη υποστήριξη για το Z-Wave εκτός από το X10 καθώς και το Insteon, καθώς και περίπου 40 τρίτα plugins εορτασμού για διασύνδεση σε πράγματα όπως Plex, Philips Hue, Sonos, Worldwide Caché, Lightwaverf και Rfxcom.

Το Indigo είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις, Indigo Lite ($ 99) καθώς και Indigo Pro ($ 199) καθώς και τρέχει στο Mac OS X 10,5 ή μεγαλύτερη. Μπορείτε να κατεβάσετε μια διαδρομή 30 ημερών εδώ και υπάρχει ένα δωρεάν iPhone, iPad, iPod App για να διασυνδέεται στο σύστημα που ονομάζεται Indigo Touch.

Ελέγξτε το πλήρες PR παρακάτω, καθώς και να ακούσετε το podcast μας με τον Matt Bendiksen από την αυτοματοποίηση του Perceptive.

DALLAS, Τέξας-Η Contceptive Automation, ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών του λογισμικού αυτοματισμού σπιτιών που βασίζεται στο MAC, σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει την άμεση διαθεσιμότητα του Indigo 6, μια ενημέρωση για το ευφυές σπίτι διαχείρισης της εταιρείας καθώς και τον διακομιστή αυτοματισμού για το Mac OS X. Indigo, τα άτομα μπορούν να προβάλλουν γρήγορα καθώς και να διαχειριστούν φώτα, συσκευές, θερμοστάτες, ψεκαστήρες ναυπηγείων καθώς και πολλά άλλα προϊόντα που ανακαλύφθηκαν στο σπίτι, βοηθώντας έτσι να μειώσουν τη χρήση ενέργειας.

Νέο με αυτή την έκδοση είναι υποστήριξη για πολυάριθμο φωτισμό Z-κύματος, συσκευή, θερμοστάτη, καθώς και συσκευές αισθητήρων. Οι συσκευές Z-Wave, οι οποίες συνήθως προσφέρονται παγκοσμίως, αποτελούν ένα σημαντικό βήμα μπροστά στην καινοτομία για όσους βρίσκονται εκτός της Βόρειας Αμερικής που έπρεπε να εξαρτώνται από το X10 ή άλλες παλαιότερες υπηρεσίες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες αυτοματισμού τους. Με αυτή τη νέα προσθήκη, η Indigo έχει τώρα ενσωματωμένη υποστήριξη για τρία από τα πιο σημαντικά πρωτόκολλα αυτοματισμού σπιτιών: Z-Wave, Insteon, καθώς και X10.

«Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος του Insteon έχει αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο είναι σε θέση να δημοσιεύσει gadgets καθώς και να καταλάβει τι καθορίζει ότι είναι, μαζί με τις εξαιρετικά αξιόπιστες επικοινωνίες, είναι μια τέτοια απότομη βελτίωση από τον κόσμο X10 όπου πολλά gadgets μπορούν μόνο Λάβετε εντολές. Το Z-Wave είναι φανταστικό γι ‘αυτό, καθώς και χάρη στην Indigo, που μπορούμε τώρα να το εκμεταλλευτούμε “, δήλωσε ο πελάτης της Indigo Nic Barnes από την Αγγλία.

“Η υποστήριξη Z-Wave της Indigo επιτρέπει στους χρήστες MAC, ιδιαίτερα σε παγκόσμια άτομα στην Ευρώπη, την Αυστραλία, καθώς και τη Νέα Ζηλανδία, να αναγνωρίσουν τελικά τα οφέλη μιας προηγμένης λύσης αυτοματισμού του σπιτιού”, δήλωσε ο Jay Martin, συνεργάτης της Contceptive Automation. “Ενώ το X10, μαζί με παρόμοιες τεχνολογίες, προσέφερε υπηρεσίες αυτοματοποίησης στους παγκόσμιους πελάτες μας, κανένα από αυτά τα πρωτόκολλα δεν ήταν τόσο ικανή όσο και αξιόπιστα με το Z-Wave. Το επιπλέον όφελος είναι ότι τα gadgets z-wave προσφέρονται από μια σειρά από πωλητές που επιτρέπει πολλά στυλ gadget καθώς και δυνατότητες. ”

Το Indigo μπορεί να ενσωματώσει τέλεια τα gadgets οποιουδήποτε τύπου υποστηριζόμενου πρωτοκόλλου μαζί με έναν ανεξάρτητο τρόπο καινοτομίας, καθώς και να το κάνει ταυτόχρονα. Το Z-Wave καθώς και το Insteon, μαζί με το X10 καθώς και με τις συσκευές που βασίζονται σε plugin, συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα ενιαίο περιβάλλον. Τα άτομα είναι εντελώς ελεύθερα να επιλέξουν καθώς και να επιλέξουν τα gadgets που επιλύουν τις ανάγκες αυτοματισμού τους ανεξάρτητα από το πρωτόκολλο. Για παράδειγμα, ένα άτομο μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν θερμοστάτη που βασίζεται σε IP, Z-Wave, Insteon, καθώς και φώτα της Philips Shade, καθώς και insteon ή x10 πληκτρολόγια, αισθητήρες κίνησης, καθώς και ψεκαστήρες-σε ένα μόνο εύκολο στη χρήση διεπαφή.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη Broadened Insteon Support για πολλά νέα και ενημερωμένα gadgets Insteon, συμπεριλαμβανομένου του αισθητήρα διαρροής, της γέφυρας καπνού, καθώς και των σιδηροδρομικών μονάδων DIN. Μια νέα διεπαφή ηλεκτρονικού gadget καθιστά απλούστερη για τα άτομα να ενσωματώνουν άλλα gadgets καθώς και υπηρεσίες καθώς και να παράγουν σκηνές διασταυρούμενης τεχνολογίας. Οι νέες δυνατότητες παρακολούθησης ενέργειας, τόσο για ολόκληρο το σπίτι όσο και για ιδιωτικά φώτα καθώς και για συσκευές, έχουν προστεθεί επειδή η παρακολούθηση ενέργειας καθώς και η αναφορά κατέληξαν να αποτελούν βασικό στοιχείο για τα συστήματα αυτοματισμού.

Ένας άλλος τομέας εστίασης σε αυτή την έκδοση είναι η βελτιωμένη χρηστικότητα. Τα άτομα θα ανακαλύψουν τώρα μια πολύ πιο ενοποιημένη εμπειρία με πολύ πιο ευαίσθητη στο περιβάλλον βοήθεια. Το Indigo περιλαμβάνει τώρα πολύ περισσότερους συνδέσμους βοηθητικών συνδέσμων στο διαδίκτυο, η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες gadget, συμβουλές χρήσης, καθώς και ένα τμήμα φόρουμ γειτονιάς όπου τα άτομα μπορούν να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους με μια συγκεκριμένη συσκευή. Έχουν προστεθεί επιπλέον ευαίσθητα μενού περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκληρωμένης έκθεσης εξάρτησης καθώς και αναφορών συντόμευσης αντικειμένων για την απλούστευση της σύνθεσης σεναρίων Indigo.

Η ασφάλεια και η ασφάλεια των διακομιστών έχουν βελτιωθεί με την προσθήκη ενός δείκτη οπτικού κωδικού πρόσβασης, η οποία δείχνει ακριβώς πόσο καλά κατασκευάζεται ο κωδικός πρόσβασης. Επίσης, έχουν προστεθεί πολύ πιο δημοφιλείς διαλόγοι προειδοποίησης για να ειδοποιήσετε το άτομο εάν διαμορφώνουν τον διακομιστή με ανασφαλές τρόπο, MOνα τους επιτρέψει να επιτρέψει εντελώς τον προστατευμένο έλεγχο ταυτότητας. Η αξιοπιστία καθώς και οι βελτιώσεις απόδοσης έχουν επίσης γίνει στο πρόγραμμα εγκατάστασης, Prism Reflector Service, καθώς και αρχιτεκτονική sandbox plugin.

Το Indigo συνεχίζει να καλλιεργεί ένα ακμάζον 3ο οικοσύστημα εορτασμού, με 40 plugins που προσφέρονται σε διάφορες ταξινομήσεις, όπως ενσωμάτωση συναγερμού, συστατικά A/V, ύπαρξη καθώς και παρακολούθηση τόπων, ενσωμάτωση δεδομένων καιρού, προχωρημένα γεγονότα καθώς και ειδοποίηση, μαζί με ένα ευρύ φάσμα gadgets που βασίζονται σε IP καθώς και άλλη υποστήριξη καινοτομίας αυτοματισμού σπιτιών. Το API plugin έχει βελτιωθεί για να υποστηρίξει μια σειρά από νέα είδη υλικού εκτός από την πολύ πιο άμεση ενσωμάτωση συσκευών plugin, συμβάντα, καθώς και ενέργειες στην ατομική εμπειρία. Αυτή η βελτίωση της χρηστικότητας υποδηλώνει ότι τα άτομα θα ανακαλύψουν τώρα την απόδοση του plugin στο UI απευθείας μαζί με την ενσωματωμένη λειτουργικότητα.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια υπηρεσία αυτοματισμού σπιτιών με βάση το MAC, η οποία υποστηρίζει πολλές τυπικές συσκευές κυμάτων Z”, δήλωσε ο Matt Bendiksen, δημιουργός της αντιληπτικής αυτοματοποίησης. “Η υποστήριξη της Indigo για συσκευές z-wave και insteon, μαζί με τη διαθεσιμότητα πολλών ισχυρών και ισχυρών προσθηκών 3ης εορτασμού που ενσωματώνονται σταθερά στο indigo, καθιστούν την υπηρεσία υψηλής ποιότητας για τόσο την αυτοματοποίηση των σπιτιών do-it-yourselfers ως και ως βιομηχανικοί ολοκληρωτές παγκοσμίως. ”

Perceptiveautomation.com: Το podcast μας με τον Matt Bendiksen

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *