Linuxmce 710-Μια επισκόπηση

Linuxmce είναι του προγράμματος ενός διανομέα μέσων ενημέρωσης ανοιχτού κώδικα. Ωστόσο, καταλάβατε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ελεγκτή αυτοματισμού σπιτιού; Άλλα καλούδια κρύβονται και κάτω από το καπό, όπως το ολοκληρωμένο σύστημα VoIP AsRerisk, που ήδη προ-διαμορφώνεται για πολλούς παρόχους καθώς και για υλικό τηλεφώνου. Ελέγξτε για την επισκόπηση αυτού του εξαιρετικού δωρεάν συστήματος.

Υποβολή από: Η Marie O. Schmidt – Linuxmce είναι κατανοητή για τη λειτουργικότητα του κέντρου των μέσων ενημέρωσης. Το Linuxmce κάνει τα μέσα ενημέρωσης, ναι. Προβολή τηλεόρασης καθώς και ηχογράφηση, χρησιμοποιώντας είτε VDR είτε MythTV, DVD/CD προβολή/ακρόαση καθώς και σχίσιμο, χρησιμοποιώντας το Xine ως παίκτη μέσων ενημέρωσης, προκαταρκτική υποστήριξη για δίσκο Blu-ray που χρησιμοποιεί το MPlayer.

Αλλά τα μέσα ενημέρωσης είναι μόνο το 20% της εμπειρίας Linuxmce. Εκτός από αυτό το Linuxmce διευκολύνει ολόκληρη την αυτοματοποίηση του σπιτιού. Οτιδήποτε μπορεί να χειριστεί ηλεκτρικά, το Linuxmce μπορεί να ελέγξει. Ο συνδυασμός των μέσων καθώς και της αυτοματοποίησης του σπιτιού δημιουργεί εφέ συνέργεια. Αρχίζοντας να παίζετε δεδομένα μέσων ενημέρωσης αυτόματα μειώνει τα φώτα σε αυτόν τον χώρο για παράδειγμα.

Εκτός από τα μέσα ενημέρωσης καθώς και την αυτοματοποίηση του σπιτιού, το Linuxmce παρέχει ένα τηλεφωνικό σύστημα. Χρησιμοποιώντας μια πλήρη διανομή αστερίσκων με τις διαμορφώσεις του πλαισίου για τους παρόχους VoIP, το Plug καθώς και την υποστήριξη παιχνιδιών για τα τηλέφωνα VoIP υλικού, το Linuxmce διευκολύνει τη χρήση του αστερίσκου για τον τυπικό χρήστη.

Ο συνδυασμός των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της αυτοματοποίησης του σπιτιού καθώς και της τηλεφωνίας επιτρέπει στα μέσα να σταματήσουν τα μέσα, τα φώτα να επιστρέψουν, όταν έρχεται ένα σημαντικό τηλεφώνημα. για παράδειγμα.

Αλλά το Linuxmce πηγαίνει ακόμη περισσότερο. Όταν σας αφήνετε να οπλίσετε το σπίτι σας, καθώς και το Linuxmce χρησιμοποιεί αναλογικές κάμερες και κάμερες IP για να προβάλλετε την κατοικία σας ως μέρος του συστήματος ασφαλείας του. Το Linuxmce απενεργοποιεί όλα τα εργαλεία AV σας, καθώς και τα φώτα σας. Εάν ένας από τους αισθητήρες κίνησης ή μία από τις κάμερες ανιχνεύει την κίνηση τότε τα φώτα που σχετίζονται με αυτούς τους αισθητήρα κίνησης ή αυτές τις κάμερες, μπορούν να ενεργοποιηθούν καθώς και η φωτογραφία του εισβολέα θα σταλεί στο κινητό σας. Στο τηλέφωνό σας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί καθώς και να μιλήσετε απευθείας με τον εισβολέα μέσω του εργαλείου AV σας καθώς και των συνδεδεμένων ηχείων.

Αυτό είναι περίπου το 80% του τι είναι το Linuxmce. Το τελευταίο 20% είναι, κάθε διευθυντής μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι συσκευές που ελέγχουν την τηλεόραση ή/και τους προβολείς σας, είναι επίσης χρησιμοποιήσιμες ως πλήρεις επιτραπέζιες επιγραφές Linux KDE, με το OpenOffice.org, το Gimp, το Firefox καθώς και το Thunderbird, για να αναφέρουμε μόνο μερικά των διαθέσιμων εφαρμογών.

Το Linuxmce μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα είδη των ορνίθων. Ένας Orbiter είναι η μεμονωμένη διεπαφή για τον έλεγχο του συστήματος καθώς και με αυτό ολόκληρο το σπίτι σας. Από το Nokia N810, πάνω από ένα Cisco 7970, ένα front-end που βασίζεται στο διαδίκτυο, ένα front-end των Windows, σε ένα ρουτίνα IR τηλεχειριστήριο χρησιμοποιώντας την τηλεόραση καθώς και στην οθόνη-τροχόσπιτο, υπάρχει ευρύ φάσμα δυνατοτήτων ελέγχου. Όλα τα έργα που χρησιμοποιούνται από το LinuxMCE βρίσκονται σε μία μόνο συνεκτική ατομική διεπαφή. Το άτομο δεν απαιτεί φροντίδα, αν η Linuxmce χρησιμοποιεί VDR ή Xine για να παίξει ένα συγκεκριμένο μέσο. Για το άτομο η διεπαφή είναι πάντα η ίδια.

Το Linuxmce υποστηρίζει μια σειρά διαφορετικών συστημάτων αυτοματισμού σπιτιών καθώς και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά πρωτόκολλα ταυτόχρονα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιά πράγματα X-10, μαζί με τα πιο πρόσφατα προϊόντα Z-Wave, αφού το Linuxmce είναι ο τεράστιος αδελφός όλων των ελεγκτών. Εκτός από αυτά τα δύο, η Linuxmce υποστηρίζει επί του παρόντος PLCBUS, Insteon καθώς και EIB/KNX. Για να προσθέσετε υποστήριξη για επιπλέον πρωτόκολλα καθώς και για ελέγχους, πρέπει να έχετε το πρωτόκολλο για τον ελεγκτή καθώς και μερικές εβδομάδες.

Το Linuxmce λειτουργεί καλύτερα, εάν συμμορφώνεστε με τις οδηγίες που προσφέρονται στο wiki () σχετικά με τις συστάσεις υλικού. Για την αρχή, θα πρέπει πραγματικά να συμμορφωθεί με τις οδηγίες καθώς και να εγκαταστήσει το Linuxmce τη μέθοδο που προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί. Αυτή η μέθοδος επιτυγχάνετε πολύ καλύτερα από την εμπειρία του κουτιού.

Το Linuxmce προσφέρεται ελεύθερα από. Ένα φιλικό φόρουμ υποστήριξης προσφέρεται στο. Το κανάλι IRC #LINUXMCE μεταφέρεται στο irc.freenode.net

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *