Eyespy247 Εισάγετε την κάμερα HD IP CCTV για το σπίτι σας

Η νέα “Eyespy247HDSD” είναι μια υψηλή έννοια Megapixel IP CCTV κάμερα που συνοδεύεται από ελεύθερη κέρδος πρόσβαση στο online παρακολούθησης του Eyespy247, ηχογράφηση καθώς και η πλατφόρμα ειδοποιήσεων. Τα συστήματα χρειάζονται μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης για να συνδεθούν με αυτό, ώστε να είναι παράθυρα, Mac, καθώς και Linux φιλικό καθώς και μπορεί να προβληθεί σε ένα iPhone καθώς και και άλλα smartphones. Με μέχρι και 30fps σε 720p, ένα ενσωματωμένο PIR καθώς και αισθητήρες σκανδάλης θορύβου, 2 μέθοδος ήχου καθώς και 802.11n Wi-Fi, είναι πραγματικά μια συσκευασμένη κάμερα. Επιθεωρήστε το βίντεο καθώς και την τιμολόγηση μετά το άλμα.

“Αποκτήστε μια σαφέστερη φωτογραφία των πηγών στο οικιακό σας ακίνητο με την κάμερα IP Eyespy247HDSD – Eyespy247, έναν έξυπνο προμηθευτή κάμερας δικτύου IP, καθώς και λύσεις παρακολούθησης για το σπίτι καθώς και μικρή ασφάλεια των επιχειρήσεων. Σημαίνει κάμερα IP Megapixel – το EYESPY247HDSD. Το οποίο επίσης συνοδεύεται από ελεύθερη κέρδος πρόσβαση στο Eyespy247 μοναδικό στην παρακολούθηση του Διαδικτύου, στην καταγραφή καθώς και στην πλατφόρμα ειδοποιήσεων, καθιστώντας το συνολικό σύστημα CCTV εκτός πλαισίου.

Είτε οι άνθρωποι θέλουν απλώς να κοιτάξουν στο σπίτι τους από την εργασία ή κατά τη διάρκεια των διακοπών, να προβάλλουν το μωρό, ή απλά θέλουν να παρακολουθήσουν τους αρέσουν οι eyespy247hdsd το καθιστούν απλό, καθώς δεν απαιτείται να συνδέεται με έναν υπολογιστή για εργασία για να λειτουργήσει ή χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος λογισμικού ειδικής προβολής. Δεδομένου ότι μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι απαραίτητο για την προβολή των Windows, Mac, καθώς και Linux φιλικό καθώς και μπορεί να προσεγγιστεί εν κινήσει μέσω ενός iPhone καθώς και και άλλα smartphones.

Το EYESPY247HDSD σηματοδοτεί μια τροποποίηση βημάτων σε μια ποικιλία προσιτών, all-in-one κάμερες IP που δεν είναι μόνο απλές στη δημιουργία, καθώς και χρησιμοποιούν, ωστόσο, είναι γεμάτα με χρήσιμα χαρακτηριστικά. Με τον προχωρημένο προοδευτικό αισθητήρα CMOS, η κάμερα είναι ικανή να streaming H.264, MPEG-4 καθώς και βίντεο M-JPEG όσο και σε 30fps καθώς και σε υψηλό ορισμό 720p. Επιπλέον, προσφέρει η εγγραφή σε μια κάρτα Micro SD για εγγραφή, καθώς και άμεση αναπαραγωγή κλιπ από οποιοδήποτε τύπο ηλεκτρονικού υπολογιστή ή κινητό οπουδήποτε, καθώς και σε μόλις 150g, συμπεριλαμβανομένου του Stand, είναι μία από τις πιο ελαφριές κάμερες IP προσφέρεται σήμερα.

Παρόμοια αθλητικά ένα αυτόματο φίλτρο κοπής IR για αληθινό έγχρωμο βίντεο, ισχυρή υπέρυθρη φωτισμό πάνω από 15 μέτρα σε σκοτεινές συνθήκες, PIR καθώς και αισθητήρες σκανδάλης θορύβου, 2 ήχους μεθόδου καθώς και μακρά ποικιλία 802.11n ασύρματη συνδεσιμότητα, παρέχοντας πολύ καλύτερη προσέγγιση από τις περισσότερες κάμερες IP στην αγορά. Επιπλέον, η κατοχή άλλων ικανοτήτων συσκευάζεται στον μικρό συντελεστή του τύπου.

Σε αντίθεση με πολλές κάμερες IP, είναι αβίαστο να εγκατασταθεί, ιδιαίτερα με τους κόμβους του BT House καθώς και από τους ευρυζωνικούς δρομολογητές από το Sky, O2, καθώς και πολλούς άλλους. Δεν υπάρχει πλέον να μπερδεύουμε με την «προώθηση θύρας» ή το DDNS, καθώς η μοναδική εφαρμογή λογισμικού αυτόματης αυτόματης επένδυσης του EYESPY247 παίρνει την ταλαιπωρία από τη ρύθμιση καθώς και τη διαμόρφωση-καθιστώντας πραγματικά απλό για οποιονδήποτε να εργάζεται.

Το EYESPY247HDSD παρέχει στα άτομα μια εντελώς απλούστερη, φιλική προς τον προϋπολογισμό και πιο πρακτική μέθοδο για να παρατηρήσετε ένα απομακρυσμένο μάτι στους ανθρώπους καθώς και στις τοποθεσίες που είναι σημαντικές για αυτούς, είτε παρακολουθούν το σπίτι τους ή την επιχείρησή τους στα κατοικίδια ζώα. Πράγματι, η μοναδική λύση all-in-one του EYESPY247 της παρακολούθησης Web Cameras Plus, καθώς και το σύστημα ειδοποιήσεων, έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει να ενημερώνεται τα άτομα όταν έχει σημασία, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται.

Το EYESPY247HDSD προσφέρεται τώρα σε ένα RRP μόλις £ 195 ή λιγότερο από όλους τους λιανοπωλητές κάμερας IP247 EYESPY247. ”

www.eyespy247.com: Αγορά από το Amazon

Θέλουν περισσότερα? – Θα πρέπει να συμμορφώνεστε με εμάς στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή να εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *