AMX Εισάγετε το ZigBee Touch Panel Remote

Μεγάλη θλίψη, ένα γνήσιο προϊόν κόσμου Zigbee! Η AMX μόλις αποκάλυψε μια νέα ποικιλία από τηλεχειριστήρια χρησιμοποιώντας την ασύρματη τεχνολογία Zigbee.

“Το νέο Mio Modero® R-3 καθώς και το R-4 χειροκίνητα τηλεχειριστήρια καθώς και το Netlinx® ZigBee Gateway καθώς και ο Repeater είναι τα πρώτα προϊόντα που θα εισαχθούν στη νέα σειρά συσκευών AMX. Το Mio Modero R-4 είναι επίσης το πρώτο gadget της AMX για να ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά καθώς και την απόδοση ενός πίνακα αφής σε ένα φορητό τηλεχειριστήριο.

“Πολλοί από τους ολοκληρωτές μας ζητούν μια απομακρυσμένη λύση διαχείρισης που υποστηρίζει αρκετές συσκευές, επιτρέπει ένα σημαντικό εύρος επικοινωνίας, εμποδίζει την παρεμβολή σε άλλα gadgets καθώς και παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας”, δήλωσε ο Robert Noble, αντιπρόεδρος της AMX της διοίκησης. “Μετά την ανάλυση των επιλογών μας, η AMX αγκάλιασε το ZigBee Common, καθώς μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μια συναρπαστική σειρά προϊόντων που αντιμετωπίζει όλες αυτές τις ανάγκες καθώς και περισσότερα, συμπεριλαμβανομένης της διευκόλυνσης της δημιουργίας της AMX διαχείρισης σε προϋπάρχοντα σπίτια.” …

Το Mio Modero R-4 (MiO R-4) είναι η κατάλληλη λύση για άτομα που επιθυμούν την απόδοση του πίνακα αφής σε ένα μικρό φορητό παράγοντα τύπου. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει μια οθόνη αφής LCD 2,4 ιντσών με μια μηχανή γραφικών AMX G4, επιτρέποντας στο R-4 να υποστηρίζει κινούμενα ή/και στατικά εικονίδια, εκτός από δυναμικές λίστες καθώς και κύλινδρο κείμενο Marquee για μακριές λέξεις καθώς και φράσεις . Χρησιμοποιώντας το εργαλείο TPDESIGN 4 Style της AMX, οι ολοκληρωτές συστήματος μπορούν να εξατομικεύσουν κάθε οθόνη σε μοναδικές προτιμήσεις πελατών – από φωτισμό καθώς και το κλίμα να διαχειρίζονται προεπιλογές για διασκέδαση καθώς και να παρακολουθούν ταινίες για να gadget επιλογές χρήσης για τηλεοράσεις καθώς και DVRs. Το MiO R-4 περιλαμβάνει επίσης 28 κουμπιά pushbuttons για τη λειτουργία συγκεκριμένων λειτουργιών gadget, εκτός από τρία κουμπιά απομακρυσμένης πλοήγησης.

Το Mio Modero R-3 (MiO R-3) αξιοποιεί τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά καθώς και τον συντελεστή τύπου με το προεξέχον Mio Modero R-2. Προσφέρει μια μονόχρωμη οθόνη LCD που υποδεικνύει τη διαχείριση του παρόντος gadget καθώς και 45 κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό που ενισχύονται με λέιζερ που μπορούν να εξατομικευθούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ιδιωτικών ατόμων καθώς και των μοναδικών εφαρμογών. Τρία κουμπιά προορίζονται για την ενεργοποίηση μακροεντολών ή προκαθορισμένων αλληλουχιών συμβάντων, έξι είναι προγραμματισμένα για πρόσβαση σε ιδιωτικές συσκευές, καθώς και η διαμονή 36 αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένες λειτουργίες λειτουργίας για κάθε συσκευή.

Το MIO R-3 καθώς και το R-4 υποστηρίζουν αμφότερα την αμφίδρομη επικοινωνία στο δίκτυο Zigbee, επιτρέποντας στα φορητά τηλεχειριστήρια να διαχειριστούν έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό συσκευών. Με τη μεγάλη του εμφάνιση, το MiO R-4 είναι επίσης σε θέση να λάβει σχόλια σχετικά με την κατάσταση του gadget-από τη σημερινή θερμοκρασία χώρου καθώς και τα επίπεδα φωτισμού στον τίτλο Tune καθώς και τον καλλιτέχνη που παίζεται από τον διακομιστή πολυμέσων AMX Max.

Το MiO R-3 καθώς και το R-4 σηκώνονται στιγμιαία με κουμπί αφής, κλίσης ή ώθησης, καθώς και, καθώς τα τηλεχειριστήρια συνδέονται πάντα με το δίκτυο AMX ZigBee Tog επιλεγεί.

Τα νέα τηλεχειριστήρια Mio Modero μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε κάθε τύπο ολοκληρωμένης ατμόσφαιρας παγκοσμίως. Η οθόνη υποστηρίζει όλα τα στυλ γραμματοσειράς κοινών χαρακτήρων Unicode, καθώς και γλώσσες, καθώς και πληκτρολόγια μπορούν να αγοραστούν στα αγγλικά, τα ισπανικά, τα γαλλικά, τα ιταλικά, τα κινεζικά, τα μανταρίνια καθώς και τα αραβικά.

Το AMX ZigBee ταιριάζει στο δίκτυο

Το Zigbee είναι ένα παγκόσμιο κοινό που αναγνωρίζεται από το IEEE (802.15.4) για την ύπαρξη αποδοτικότητας και αξιόπιστης καινοτομίας ασύρματης συνδεσιμότητας που είναι τόσο χαμηλή όσο και απλή στην ανάπτυξη. Στην αγορά κατοικιών, η καινοτομία έχει αγκαλιαστεί για αισθητήρες, όπως η ασφάλεια, οι μετρητές βροχής καθώς και τα φώτα, εκτός από τη διαχείριση συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των θερμοστάτων, των φορητών τηλεχειρισμών καθώς και των ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης. Δεδομένου ότι τα δίκτυα Zigbee ταιριάζουν μαζί με την απαίτηση για φυσική καλωδίωση, το γενικό κόστος που συνδέεται με την προσθήκη νέου φωτισμού, της ασφάλειας καθώς και των συστημάτων διαχείρισης του κλίματος σε προϋπάρχοντα σπίτια μειώνεται σημαντικά.

Με τη νέα πύλη Zigbee της AMX καθώς και τον επαναλήπτη, είναι εγγυημένη η άφθονη ασύρματη προστασία, καθώς και οι νεκρές περιοχές δεν αποτελούν ποτέ πρόβλημα. Ένα NXA-ZGW Netlinx ZigBee Gateway χειρίζεται ολόκληρο το AMX ZigBee Fit Together Network καθώς και είναι σε θέση να υποστηρίξει μια τεράστια σειρά δικτύων Gadgets με δυνατότητα Zigbee, ενώ περιορίζει τα ζητήματα παρεμβολής, καθιστώντας την κατάλληλη λύση για μεγάλα, μονοκατοικίες, Προσθήκη σε συγκυριαρχίες υψηλού επιπέδου. Ο NXA-ZRP Netlinx ZigBee Repeater λειτουργεί σε συνδυασμό με την πύλη AMX Zigbee για να παρατείνει το δίκτυο προσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες.

Δελτίο τύπου AMX

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *