2013 Άνοιξη Ένα μοναδικό show

Το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε με ένα πρωινό με το πρωινό με μίνι τηγανίτες καθώς και το Strawberry Kale Smoothies στο ένα από τα ένα μοναδικό show του Τορόντο, η οποία τρέχει μέχρι τις 31 Μαρτίου στο Direct Energy Center.

Περισσότεροι από 450 καναδικοί τεχνίτες εκπροσωπούνται στην παράσταση, πολλοί από αυτούς παρουσιάζουν για πρώτη φορά. Ομοίως, το ντεμπούτο είναι ένα νέο επιμελημένο τμήμα Etsy, όπου οι πωλητές από τους εξέχοντες στην αγορά του Διαδικτύου παρουσιάζουν τα στυλ τους αυτοπροσώπως.

Ενώ η άνοιξη είναι μικρότερη από την εκδήλωση διακοπών, υπάρχουν πολλά πανέμορφα στυλ που πρέπει να βρεθούν. Μαζί με τα καθιερωμένα αγαπημένα, όπως το Bookhou, οι πορσελάνες bousquet, η Jenna αυξήθηκε καθώς και με το Tissage Magely Weaving, μερικοί αναδυόμενοι σχεδιαστές έπεσαν στο μάτι μου. Ακριβώς εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μου:

1. Swaine St. Woodworking

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρατηρήσει, το ξύλινο charcuterie καθώς και οι πίνακες κοπής είναι η τελευταία μέθοδος για να προσθέσετε το στυλ I-Cook-and-Im-Cool στην κουζίνα σας. Απλά προωθήστε μερικά από τους μετρητές σας, καθώς έχετε την εμφάνιση. Η Swaine St. Woodworking από το Χάλιφαξ προσφέρει επίσης προϊόντα για να κρατήσει τα διοικητικά συμβούλια σας να φαίνονται καλά. Μου άρεσαν τα στρογγυλεμένα μπουκάλια καθώς και οι ετικέτες. Επιπλέον, ό, τι φαίνεται πολύ καλύτερα με ένα κλαδάκι δεντρολίβανο.

2. Akai Ceramic Studio

Ο Yusuke Akai κάνει αρκετά παστέλ αγγεία καθώς και κέικ που είναι ιδανικά για το Πάσχα, ωστόσο ήμουν πιο ενθουσιασμένος για τα κεραμικά μαγειρικά σκεύη που φαίνεται σαν χυτοσίδηρο. Αυτά θα έκαναν το ταξίδι από το φούρνο στο τραπέζι με aplomb.

3. Τέχνη & Κατασκευή

Είναι αδύνατο να περπατήσετε από το περίπτερο της Edith Bourgault χωρίς να σταματήσετε να κοιτάτε. Τα μπλε καθώς και τα λευκά κεραμικά της-τόσο παραδοσιακά και καλοκαιρινά-φαίνονται πρόσθετα δελεαστικά στο μαύρο χώρο. Εάν έχετε ένα εξοχικό σπίτι ή απλά θέλετε το βλέμμα ενός, αυτό θα πρέπει να είναι η πρώτη σας στάση στην παράσταση.

4. Objets Mecaniques

Αυτό το στούντιο του Μόντρεαλ εξηγείται ως εργαστήριο “αργού σχεδιασμού”, καθιστώντας τα προϊόντα με το χέρι από περιφερειακό καθώς και αποκατεστημένο ξύλο καθώς και άλλα υλικά. Η τσάντα του από ξύλινα σπίτια προσφέρει ένα εγχώριο εναλλακτικό για τα προεξέχοντα μίνι αστικά τοπία του Muji. Οι φιλικοί προς το περιβάλλον αντίχειρες θα τους αρέσουν επίσης οι καλλιεργητές που έχουν μπλοκαριστεί με χρωματιστά κιβώτια Apple.

5. Nick Chase

Έσωσα το καλύτερο για το τελευταίο. Τα γυάλινα φύλλα αγγεία από τον Nick Chase απεργούν ακριβώς τη σωστή ισορροπία μεταξύ σύγχρονων και οργανικών, καθώς και μια σαφώς καναδική αίσθηση. Διατιμώνται από $ 200 έως $ 1.000, καθώς θα έκαναν ένα τέλειο δώρο για κάθε είδους περίσταση: γάμος, οικία, εξοχικό σπίτι ευχαριστώ. Ο Νικ επίσης κάνει γυαλί terrariums, τα οποία είναι διαμορφωμένα από έναν καλό φίλο του στο Τορόντο. Θα πάρω ένα από το καθένα, παρακαλώ!

Περιηγηθείτε στις επιλογές μου από την άνοιξη του περασμένου έτους.

Φωτογραφίες: 1-11. Κίμπερλεϊ Μπράουν

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *