• Uncategorized
  • 0

11 Προτάσεις για το στυλ μιας άνετης καμπίνας Scandi-Style

με τις σαρωτικές απόψεις της, καθώς και τη διακόσμηση της Scandi-inspired, αυτή η αλπική καμπίνα στο Whistler, B.C., κερδίζει γρήγορα τον τίτλο του ως “Happy Place” των ιδιοκτητών σπιτιού. Ωστόσο, η υποχώρηση των 1.800 τετραγωνικών ποδιών δεν ήταν πάντα τόσο τέλεια. Όταν το νοικοκυριό είδε για πρώτη φορά το ακίνητο, “ήταν στην πραγματικότητα κατεβαίνει στα καρφιά”, θυμάται ένας ιδιοκτήτης. Για να μεγιστοποιήσει το δυναμικό του, ο εργολάβος Victor Beresford παρήγαγε ένα ανοιχτό, ευάερο φάκελο, ενώ η σχεδιαστής Sophie Burke ήρθε με μια μοναδική εμφάνιση για τους εσωτερικούς χώρους. “Η ιδέα ήταν να έχει μια σκανδιναβική αίσθηση: φως, φωτεινό και μοντέρνο, αλλά ακόμα ζεστό”, λέει η Sophie. Πήγε με καθαρό-επένδυση, όσο άνετα έπιπλα, φυσικές πινελιές καθώς και συνδυασμό μεγάλων μπλε καθώς και ζεστών γκρι. Ακριβώς εδώ είναι οι βασικές πτυχές αυτής της βιώσιμης εμφάνισης.

Χάρη στα μεγάλα, προσεκτικά θέτοντας παράθυρα, το νοικοκυριό μπορεί να θαυμάσει το σκληρό περιβάλλον τους από κάθε γωνία.

Το σαλόνι παντρεύεται μια φωτεινή, ευρύχωρη αίσθηση με μια αίσθηση άνεσης καθώς και οικειότητα. Το νοικοκυριό θέλει να κλωτσήσει με ένα βιβλίο ή ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στον μαλακό καναπέ τους, υφαντό Pouf καθώς και περιστρεφόμενες πολυθρόνες.

Στην παρακείμενη κουζίνα, γυαλιστερό κεραμίδι καθώς και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα προσθέτουν λίγο βερνίκι, ενώ οι μαλακές γκρίζες ντουλάπες συνδέονται καλά με τις αποχρώσεις στη ζωντανή ταπετσαρία.

Οι υπάρχουσες οροφές ήταν επενδυμένες με ζεστό κέδρο, οπότε η Sophie πήγε με πατώματα από βρώμικες βελανιδιές για μια αίσθηση ισορροπίας. “Μας άρεσε ότι δεν είχε κανένα είδος κίτρινου τόνου”, λέει. “Είχε απλώς αρκετό χαρακτήρα για να προσθέσει ζεστασιά στο χώρο, χωρίς να πάρει τόσο ρουστίκ.”

“Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε μεγάλες προσφορές δομής καθώς και φυσικά υλικά”, δηλώνει η Sophie – ένα νεύμα στην έρημο που περιβάλλει την καμπίνα. Εδώ, συνδυάστηκε με πλακόστρωτη πλακάκια Pennsylvania Bluestone με φυσικό λινά κουρτίνας. Ένα υφαντό καλάθι για πικνίκ είναι ένα θαυμάσιο ολοκληρωμένο άγγιγμα.

Στην πίσω είσοδο, ένας πάγκος αντίκες φέρνει σε λίγο vintage χαρακτήρα, καθώς και κάνει μια χρήσιμη περιοχή για να πάρετε συνδυασμένο. Μια φανταστική εικόνα παγωτού από τη Σοφία Αουγκούστα ταιριάζει για αυτό το υπαίθριο καταφύγιο. «Συνδέουμε πραγματικά με τη φύση εδώ», λέει ο ιδιοκτήτης σπιτιού. “Απολαμβάνουμε όλες τις τυπικές δραστηριότητες της χειμερινής περιόδου: σκι, snowboarding καθώς και χιονοπέδιλα στα μονοπάτια”.

Τα έπιπλα καθώς και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ήσυχες αποχρώσεις του Blue Accent το εύκολο σχέδιο λευκού και ξύλου του σπιτιού.

Μαλακά γκρι καθώς και όμορφα πλακίδια ζευγαρώνουν όμορφα με μπλε, καθώς και δανείζουν την καμπίνα πολύ πιο προηγμένη ατμόσφαιρα.

Όπως και οι χώροι διαβίωσης της καμπίνας, το κλιμακοστάσιο παραμένει καλό καθώς και φωτεινό όλη την ημέρα, χάρη σε ένα μεγάλο φεγγίτη καθώς και τραγανούς λευκούς τοίχους. Τη νύχτα, μια μινιμαλιστική, ορειχάλκινη sconce φωτίζει το χώρο. “Ζήσαμε τον φωτισμό να αισθανόμαστε πολύ πιο σύγχρονο από αυτό που κανονικά θα ανακαλύψατε σε μια συμβατική καμπίνα Whistler”, λέει η Sophie.

Σύμφωνα με τα εξορθολογισμένα κομμάτια στην υπόλοιπη καμπίνα, η Sophie πήγε με ένα εύκολο νυχτερινό περίπτερο, καθώς και με το κρεβάτι στο κύριο υπνοδωμάτιο. Τα βαθιά μπλε κλινοσκεπάσματα καθώς και ένα κεφαλάρι γραφίτη είναι ένα μεγάλο αντίθετο σημείο στις ζεστές ξύλινες προθέσεις του δωματίου, ενώ το WalΤα χαλιά L-toall κρατούν τα πράγματα άνετα.

Τα απλά σχέδια του πράσινου είναι γεμάτα σε όλο το σπίτι ως υπέροχες υπενθυμίσεις του πλούσιου περιβάλλοντος της καμπίνας. Dusky Blue Eryngium Flowers, όπως αυτά που τοποθετούνται σε αυτό το ρουστίκ τραπέζι, εμφανίζονται εδώ, καθώς και εκεί, μαζί με τα αγγεία του διακοσμητικού καλαμποκιού καθώς και του λάχανου, τα κύπελλα που γεμίζουν με persimmon Hypericum.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *