Το Buffalo Wireless Media Player για PCS με έδρα το Intel® VIIV ™

Buffalo μόλις αποκάλυψε ένα νέο ασύρματο player media, το Linktheater PC-P4LWAG. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα gadgets που θα υποστηρίξουν τους υπολογιστές που βασίζονται στο Intel® VIIV ™. Το σύστημα θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ αυτό το μήνα (Ιούνιος 2006) καθώς και στην Ευρώπη σύντομα μετά με κόστος περίπου $ 250.

“6 Ιουνίου 2006 – Η Buffalo Technology, παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, ανάπτυξη, καθώς και η παραγωγή ενσύρματων καθώς και ασύρματης δικτύωσης, αποθήκευσης, πολυμέσων, καθώς και λύσεων μνήμης, εισήγαγε σήμερα την τρέχουσα προσθήκη στη γραμμή του Advanced Linktheater Συσκευές πολυμέσων, το Buffalo Linktheater Wireless-A & G Media Player (PC-P4LWAG). Το νέο Linktheater είναι μεταξύ των πρώτων gadgets πολυμέσων που δημιουργήθηκαν για να συνεργαστούν με την Intel® VIIV ™ Innovation – μια έξυπνη νέα πλατφόρμα PC που θα βοηθήσει να διευκολύνει τα νοικοκυριά να κατεβάζουν, να αποθηκεύουν και να βλέπουν όλους τους τύπους ψηφιακής απόλαυσης καθώς και πληροφορίες.

Τροφοδοτείται από την υπερηχητική εφαρμογή λογισμικού Mediabolic Player Player, καθώς και τον επεξεργαστή υψηλής απόδοσης Philips Nexperia Media, το Buffalo Linktheater Wireless-A & G Media Play Η Intel VIIV τεχνολογική τεχνολογία PC σε άλλους χώρους στο σπίτι. Η διαισθητική ατομική διεπαφή που βασίζεται στην τηλεόραση επιτρέπει στους καταναλωτές να αναζητούν την προτιμώμενη μουσική τους, την εικόνα και τα αρχεία βίντεο, καθώς και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών που βασίζονται στο διαδίκτυο μέσω τηλεχειριστηρίου. Το LinkTheater διαθέτει AOSS ™ (Airstation Safe Safe System), την ειδική ασύρματη εγκατάσταση του Buffalo, καθώς και την τεχνολογία διαμόρφωσης ασφαλείας, η οποία επιτρέπει στα άτομα σε οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας να δημιουργήσει αβίαστα το gadget σε ενσύρματο ή ασύρματο δίκτυο. Επιπλέον, το Linktheater περιλαμβάνει τη δυνατότητα να επιτρέψει στο gadget να ξυπνήσει απομακρυσμένα έναν υπολογιστή από την κατάσταση ύπνου του.

“Η συνεχώς ενισχυτική ποσότητα επιλογών απόλαυσης που προσφέρονται στους καταναλωτές έχει δημιουργήσει μια απαίτηση για μια πλατφόρμα που ενώνει αυτές τις επιλογές σε μια ενιαία, λειτουργική λύση”, δήλωσε ο Morikazu Sano, ανώτερος αντιπρόεδρος της παγκόσμιας διαφήμισης στο Μπάφαλο. “Η Intel VIIV καινοτομία χειρίζεται αυτό το ωραίο, καθώς και την ισχυρή εφαρμογή λογισμικού της Mediabolic μας παρείχε τα δομικά στοιχεία για να παράγουμε ένα νέο προϊόν ασύρματου Linktheater για να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί στο οικοσύστημα VIIV, ενώ ταυτόχρονα μας επιτρέπει να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στις ανάγκες των πελατών μας. Το νέο μας LinkTheater είναι ένα συναρπαστικό προϊόν που δημιουργήθηκε για να εργάζεται αβίαστα με τους υπολογιστές που βασίζονται σε τεχνολογίες Intel VIIV καθώς και άλλα DLNA καθώς και τους διακομιστές Media UPNP, καθώς και τις νέες εμπειρίες απόλαυσης που αναζητούν οι καταναλωτές ».

Η Intel VIIV Innovation είναι η νέα μάρκα της Intel για υπολογιστές απόλαυσης στο σπίτι που δημιουργήθηκαν για να μεταμορφώσουν ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές διαχειρίζονται, μοιράζονται, καθώς και να απολαύσουν μια ευρεία και αυξανόμενη ποικιλία ταινιών, προγραμμάτων, μουσικής, παιχνιδιών, καθώς και φωτογραφιών. Το Buffalo Linktheater προμηθεύει απρόσκοπτη διαλειτουργικότητα με υπολογιστές που βασίζονται στην τεχνολογία Intel VIIV καθώς και άλλα gadgets στο δίκτυο. Το Linktheater μπορεί να παρουσιάσει PC καθώς και εφαρμογές ιστού βελτιστοποιημένες για την τηλεόραση που ελέγχει στον καταναλωτή μέσω της ζώνης Intel VIIV, η οποία θα παρέχει με την πάροδο του χρόνου μια επιλογή κατ ‘απαίτηση, περιεχόμενο πριμοδότησης, ψυχαγωγία, καθώς και πληροφορίες, καθώς και πληροφορίες Υπηρεσίες όπως ταινίες πλήρους μήκους, ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο, καθώς και πολύ περισσότερα με τον PC που βασίζεται στην τεχνολογία Intel VIIV.

“Με την ενσωμάτωση του επεξεργαστή Media Media της Philips Nexperia με το λογισμικό της Mediabolic, επιτρέπουμε στις επιχειρήσεις CE όπως το Buffalo να δημιουργήσει ευέλικτους, οικονομικούς παίκτες μέσων δικτύου που είναι απλοί για τους καταναλωτές να δημιουργήσουν καθώς και να λειτουργούν”, δήλωσε ο Chris Day, γενικός διευθυντής της επεξεργασίας των μέσων ενημέρωσης ομάδα στο τμήμα ημιαγωγών της Philips. “Η υποστήριξη για την Intel VIIV καινοτομία θα παρέχει στους ανθρώπους την εξουσία να επιλέξουν πότε, όπου, καθώς και ακριβώς πώς έχουν την ευχαρίστηση στην απόλαυση καθώς και τις πληροφορίες στο σπίτι. Η δέσμευση της Philips καθώς και η δέσμευση του Buffalo για την παροχή βασικής και ενδυνάμωσης της καταναλωτικής εμπειρίας είναι μια κρίσιμη πτυχή στην κατασκευή του ψηφιακού σπιτιού, ενός συνδεδεμένου σπιτιού “.

“Ο στόχος της καινοτομίας Intel VIIV είναι η παροχή στους καταναλωτές με μια απλή υποδεικνύει την πρόσβαση στην απόλαυση σε οποιοδήποτε είδος χρόνου, οπουδήποτε, καθώς και σε πολλά gadgets ταυτόχρονα στο σπίτι”, δήλωσε ο Gerald Holzhammer, αντιπρόεδρος της Digital House Group ως και ως γενικός διευθυντής της πλατφόρμας PC Platform της Intel. “Η Intel συνεργάζεται με επιχειρήσεις όπως το Buffalo, Philips, καθώς και ο Mediabolic για να κάνουν αυτή την ιδέα πραγματικότητα. Η πιο τρέχουσα έκδοση εφαρμογής λογισμικού Intel VIIV καινοτομίας επιτρέπει τη μεταφορά υλικού σε όλο το σπίτι σε gadgets που υποστηρίζουν την τεχνολογία Intel VIIV. ”

Το Buffalo Linktheater Wireless-A & G Media Player υποστηρίζει την αποκωδικοποίηση πολλών κορυφαίων ήχων (MP3, WMA, AAC, LPCM), εικόνας (JPEG, BMP, PNG), καθώς και βίντεο (MPEG 1/2/4, WMV 7/8 /9, xvid) Στυλ καθώς και κωδικοποιητές. ΕνσωματώνεταιS A 10/100Base-T Ελεγκτής Ethernet, Υποστήριξη για ασύρματη δικτύωση 802.11 A/B/G, καθώς και θύρα USB 2.0 για επιπλέον συνδεσιμότητα με μνήμη flash, ψηφιακές κάμερες ή φορητή μουσική καθώς και παίκτες βίντεο. Το gadget περιλαμβάνει σύνθετα, S-Video, καθώς και έξοδο ψηφιακού βίντεο D4 (Σημείωση: Η έξοδος στοιχείου D4 θύρας προμηθεύει με μέθοδο προσαρμογέα που περιλαμβάνεται). Το προϊόν περιλαμβάνει το λογισμικό αναπαραγωγής μέσων μαζικής ενημέρωσης της Mediabolic, το οποίο έχει ελεγχθεί αυστηρά για να συμμορφωθεί με μια ποικιλία προτύπων διαλειτουργικότητας ψηφιακού σπιτιού, συμπεριλαμβανομένου του καθολικού βύσματος καθώς και του παιχνιδιού (UPNP), της Alliance Digital Living Network (DLNA), καθώς και της Intel Η υποστήριξη της VIIV Technology για αναδυόμενες τεχνολογίες διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων, όπως το DTCP-IP, καθώς και το Microsoft Windows Media DRM 10 για συσκευές δικτύου.

“Το Buffalo είναι η πρωταρχική επιχείρηση περιφερειακών δικτύων στην Ιαπωνία καθώς και έχει αρχίσει να κάνει την ύπαρξή της κοινώς κατανοητή σε άλλες γεωγραφικές περιοχές ως επιχείρηση που μπορεί να παρέχει γρήγορα προϊόντα που θέλουν οι καταναλωτές”, δήλωσε ο Daniel Putterman, πρόεδρος καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Mediabolic. “Το δίκτυο PC/Data εξελίσσεται σε μια πλατφόρμα απόλαυσης, καθώς και η πολύπλοκη κατανόηση της δικτύωσης του Buffalo τοποθετεί πλήρως την επιχείρηση για να οδηγήσει την αγορά. Ενώ η Intel VIIV καινοτομία βοηθά να παράσχει στο όραμα της απλούστευσης καθώς και της διεύρυνσης της ψηφιακής απόλαυσης στο σαλόνι, το Buffalo Linktheater προμηθεύει μια οικονομική υποδηλώνει ότι η λήψη αυτής της εμπειρίας στο χώρο διαβίωσης καθώς και η παράταση σε ολόκληρο το σπίτι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε όταν συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με το Buffalo για να παρέχει το τέταρτο σε μια σειρά γραμμών προϊόντων που θα διαμορφώσουν το μέλλον της αγοράς ψηφιακών σπιτιών “.

Διαθεσιμότητα
Υποστηριζόμενη από περιορισμένη εγγύηση δύο ετών, το Buffalo Linktheater Wireless-A & G Media Player (PC-P4LWAG) θα προσφέρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Buffalo καθώς και τα προϊόντα της, παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας. ”

www.buffalo-technology.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *