Τελικά, ένα ενημερωμένο βίντεο στο σπίτι

έχει περάσει πάνω από μισό χρόνο από τότε που μοιραστήκαμε την τελευταία μας περιοδεία στο σπίτι, καθώς και από τότε που έχετε ζητήσει μια ενημέρωση, τελικά καθαρίσαμε ολόκληρο το σπίτι έσπρωξε οτιδήποτε στις ντουλάπες μας καθώς και έκανε ένα βίντεο all-one-take. Πρώτα φαινόταν σαν να μην είχαμε πολλά νέα πράγματα να αναφέρουμε, ωστόσο, συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχαν τόνοι τροποποιήσεων από την προηγούμενη περιοδεία μας (ένα φρεσκοκομμένο μπάνιο αίθουσας, ένα δωμάτιο αποθήκευσης, νέος φωτισμός Στον χώρο διαβίωσης καθώς και την τραπεζαρία, οι μεγάλες προσφορές ενημερώσεων ηλιοθεραπείας, μια νέα πρόσοψη τζακιού καθώς και ένα φρέσκο χρώμα στην κουζίνα, το διάδρομο και το batten κ.λπ.). Έτσι, χωρίς περαιτέρω παραβίαση, ας περπατήσουμε γύρω από το σπίτι μαζί. Θα συνομιλήσω ενώ ο John Mans η κάμερα (δεν θέλεις να κρατάω την κάμερα, να με εμπιστευτείτε).

Μερικές σημειώσεις:

Τελειώσαμε αυτό στο Nikon D3200 (το χρησιμοποιούμε κυρίως ως ψηφιακή κάμερα, ωστόσο μερικές φορές κάνουν βίντεο με αυτό).

Δεν είμαι άρρωστος αυτή τη φορά (ήμουν για τις δύο τελευταίες εκδρομές βίντεο, οπότε σπάζω αυτή την ηλίθια παράδοση). Χουζά!

Γιατί μια πετσέτα που πέφτει στο έδαφος καθώς κάναμε αυτό το βίντεο ήταν τόσο αστείο για μένα, δεν θα το ξέρω ποτέ. Παρακολουθώντας το πίσω, δεν είναι καν διασκεδαστικά διασκεδαστικό. Ίσως είμαι απλώς ένας υπερ -νευρικός δίχτυ; Ναι, πιθανότατα αυτό.

Είναι τα μπαστούνια στο-πρόσωπο στο χώρο του πλυντηρίου που σας κάνουν φαγούρα; Έλαβα κάθε άλλο κουμπί στο σπίτι, όσο φίλε δεν έχω πάρει σε αυτά ακόμα …

Και τώρα, πίστευα ότι θα τελειώσω με την τελευταία μας περιοδεία βίντεο από τον Σεπτέμβριο, μόνο από τότε που είναι διασκεδαστικό να παρακολουθούμε την εξέλιξη. Πάντα σύρετε τα πόδια μου όταν πρόκειται να φτιάξω αυτά τα βίντεο, ωστόσο, όταν τα κοιτάζω πίσω, είμαι τόσο ευγνώμων που τα φτιάχνουμε, αφού είναι σαν λίγο δύο ετήσια κάψουλες χρόνου.

Έχετε ποτέ βιντεοσκοπήσεις το σπίτι σας, για να δείτε ακριβώς πώς τροποποιήσεις με την πάροδο του χρόνου; Ο σύζυγός σας θα περπατούσε ποτέ μαζί σας καθώς και θα κρατήσει την κάμερα ενώ εσείς jabber ακριβώς δίπλα του; Αυτή είναι εντελώς η μέθοδος μας. Ναι, ο John καθώς και περπατάω γύρω από το σπίτι μαζί, ενώ κρατάει την κάμερα καθώς μιλάω. Πιστεύω ότι αξίζει 65.790 άνδρες-σημεία για να έρθει να διατηρεί αυτή την τρελή τεχνική, ωστόσο με κάποιο τρόπο λειτουργεί. Δεδομένου ότι αν αφηγηθεί θα ήταν θόρυβος όπως αυτό: “Αυτός είναι ο χώρος τραπεζαρίας (μακρά παύση) καθώς και αυτό είναι το γραφείο (μακρά παύση) – εντάξει έχουμε τελειώσει”. Όπως και αν ήμουν κουβέντα καθώς και κρατώντας την κάμερα, 7 από τους 10 ανθρώπους θα χάσουν το μεσημεριανό τους ενώ παρακολουθούσαν. Ως εκ τούτου, η τετράποδα βιντεοπαιχνίδια στο σπίτι. Yeehaw.

Ω, όπως και αν παρακολουθείτε την πιο πρόσφατη περιοδεία μας, καθώς και αναρωτιέστε τι έχουμε ακόμα στη λίστα των υποχρεώσεών μας, εδώ είναι μια κάπως ενημερωμένη καταδίκη που έχει όλες αυτές τις πληροφορίες για YA. Εγκαταλείω μια ενημέρωση για το μπάνιο του επισκέπτη μαζί με κάποια βεράντα καθώς και έργα carport. Μπορώ να λάβω τι τι; Οχι? Ένα υψηλό πέντε τότε; Ακριβώς τι θα λέγατε για το Great Old Fashioned Talk στο χέρι;

PSST- Μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλα τα άλλα βίντεο στο σπίτι που κάναμε από τότε που μετακομίσαμε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, καθώς και εδώ. Όπως και εδώ είναι μια εξωτερική περιοδεία από το περασμένο καλοκαίρι. Viva LA βιντεοκάμερα!

Περισσότερες δημοσιεύσεις από την Young Home Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *