• Uncategorized
  • 0

Αυτοματοποιημένο σπίτι 15η επέτειος Ειδικό#6 – Don McAllister, Screencastsonline

2011 βλέπει το αυτοματοποιημένο σπίτι να φτάσει στην ώριμη ηλικία των 15. Επιστροφή, καθώς και να μας δώσουν τα σημεία αυτοματισμού του σπιτιού τους από την τελευταία δεκαετία και ένα μισό. Για μια ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία, τότε ζητήσαμε να κοιτάξουμε μπροστά σε αυτό που προχωρά τα επόμενα 15 χρόνια θα δώσει ψηφιακή οικειότητα. Στο έκτο της ειδικής σειράς μας, ο World γνωστός Podcaster Don McAllister παίρνει τη δυσκολία να ερευνήσει το σοφό τοπίο σπίτι …

Don McAllister, screencastsonline – Έχω συμμορφωθεί με τον αυτοματοποιημένο χώρο του σπιτιού για πιθανότατα πολλά από τα 15 χρόνια της ύπαρξής του καθώς και ενεργό μέλος της κοινότητας UKHA. Heck, πήγα ακόμη και σε μερικά από τα γεγονότα του UKHA, πίσω από την ημέρα. Έτσι, με την αξιοσημείωτη γενεαλογία μου, ο Μάρκος μου ζήτησε να πετύχω μερικές σκέψεις για το τι άλλαξε τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο του HA. Στην πραγματικότητα, πολλά έχουν αλλάξει όμως και πάλι, δεν έχουν αλλάξει πολλά. Επιτρέψτε μου να διευκρινίσω…

Η αυτοματοποίηση του σπιτιού δεν έχει ακόμη εισέλθει στο mainstream, καθώς και ως συνέπεια, εξακολουθεί να βρίσκεται σε νηπιακή ηλικία. Εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά πολύ μια εξειδικευμένη περιοχή αγοράς για τα κεφάλια τεχνολογίας, καθώς και τα φρέσκα συστήματα (εκ των οποίων συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου). Αυτό είναι ένα κρίμα πραγματικά, καθώς η HA έχει τόσο πολλά να προσφέρει, όχι μόνο εμπλουτίζοντας τις καθημερινές μας εμπειρίες, ωστόσο ενδεχομένως να μας εξοικονομεί χρήματα, ενώ παράλληλα μας βοηθά να μειώσουμε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας. Με επιχειρήσεις όπως η Google καθώς και η Apple που αρχίζουν τώρα να λαμβάνουν επιτόκιο για το σπίτι καθώς και τα ηλεκτρονικά ηλεκτρονικά καταναλωτής γενικά, είμαι θετικός που θα δούμε κάποιες τεράστιες τροποποιήσεις τα επόμενα πέντε χρόνια καθώς και το HA θα ξεκινήσει για να εισέλθει στη μαζική αγορά.

Εν τω μεταξύ, ένας από τους τομείς που έχει δει σημαντικές προόδους τα τελευταία χρόνια είναι η αυτοματοποίηση της ψυχαγωγίας στο σπίτι. Κοιτάζοντας πίσω όταν πρώτα κατέληξα να σκέφτομαι το HA, έχω κατά νου όταν τα πρώτα Xboxes όπου κυκλοφόρησαν. Αυτές ήταν αρκετά χαμηλού κόστους κονσόλες παιχνιδιών. Ωστόσο, συμμορφώνοντας με την απελευθέρωσή τους, ένα “mod chip” κατέληξε να είναι διαθέσιμο, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε τα Xboxes σε ένα εξαιρετικά ικανό δίκτυο αναπαραγωγής βίντεο. Αυτό ήταν το μέλλον.

Παρά το γεγονός ότι πρέπει να ανοίξετε την κατάσταση, καθώς και να πάρετε τα χέρια σας βρώμικα συγκολλητικά μερικά μολύβια μολύβδου καθώς και ένα τσιπ στη μητρική πλακέτα, το τσιπ Mod έστρεψε το Xbox από μια εύκολη κονσόλα παιχνιδιών σε ένα powerhouse βίντεο. Αποθηκεύστε όλα τα μέσα σας σε ένα διακομιστή σπιτιού καθώς και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτό από το Xbox σας. Παράδεισος! Ωστόσο, πάλι, μόνο για τους τεχνικούς καθώς και για εκείνους που αναλαμβάνουν επαρκή για να κάνουν την πράξη. Τελικά κατέληξα με τρία xboxes, διακεκομμένα σε όλο το σπίτι, επιτρέποντάς μου προσιτό, καθώς και χαρούμενο δίκτυο αποκτά πρόσβαση σε όλα τα μέσα μου από όλο το σπίτι.

Παραλείψτε πολλά χρόνια στο μέλλον καθώς και τι έχουμε τώρα …

Πρώτα μια αποποίηση ευθυνών, άλλαξα την υπακοή μου από τη Microsoft στην Apple πριν από πολλά χρόνια, οπότε αυτό σας αφορά από έναν εαυτό σας Fan Apple.

Τα Xboxes έχουν περάσει από καιρό, αντικαταστάθηκαν από τρεις δοκιμαστικές τηλεοράσεις της Apple δεύτερης γενιάς. Μικρά μαύρα κουτιά μεγέθους χόκεϊ με συνδεσιμότητα δικτύου (ασύρματο και ενσύρματο), θύρα HDMI καθώς και θύρα Micro USB. Σιωπηλό, μικρό και επιπλωμένο με 8GB περιφερειακής αποθήκευσης flash. Επί του παρόντος, η Apple TV διαθέτει λίγες εφαρμογές, ειδικά για όσους από εμάς στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο συνδέεται με τις υπηρεσίες Web, το Apples Own Film καθώς και την υπηρεσία ενοικίασης τηλεόρασης, καθώς και σημαντικά, τη βιβλιοθήκη της περιφερειακής σας iTunes (ή βιβλιοθήκες) Υπολογιστές στο περιφερειακό σας δίκτυο. Άμεση πρόσβαση σε όλες τις ταινίες σας, τη μουσική, καθώς και φωτογραφίες από οποιοδήποτε είδος Apple TV.

Όχι μόνο σας παρέχουν πρόσβαση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ωστόσο όλα μπορούν να διαχειριστούν από ένα λεπτό, ωστόσο πρακτικό απομακρυσμένο ή ασύρματα από το iPhone, το iPad ή το iPod Touch. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή…

Με το airplay, μπορώ να αρχίσω να βλέπω μια ταινία ή άλλα μέσα στο iPhone ή στο iPad μου, στη συνέχεια με μερικές βρύσες, να στείλω το βίντεο σε οποιοδήποτε είδος των τηλεοράσεων της Apple για να αρχίσουν αμέσως να παίζουν στη συνδεδεμένη τηλεόραση μεγάλης οθόνης.

Φοβερο!

Θέλετε να παίξετε μουσική από το Spotify; Κατεβάστε την εφαρμογή Spotify στο iPhone ή το iPad σας καθώς και να επιλέξετε ένα κομμάτι και, στη συνέχεια, στείλτε τον ήχο στην Apple TV μέσω του AirPlay

Θέλετε να στείλετε μουσική σε όλες τις τηλεοράσεις της Apple (και σε οποιονδήποτε τύπο άλλων υπολογιστών στο σπίτι με ηχεία); Κατεβάστε καθώς και να ρυθμίσετε το Airfoil από το Rogue Amoeba σε οποιοδήποτε τύπο υπολογιστή ή Mac. Επιλέξτε οποιοδήποτε τύπο πηγής ήχου στον υπολογιστή σας, καθώς και στείλτε τον σε οποιοδήποτε τύπο Apple TV ή υπολογιστή εγκατεστημένο με την εντελώς δωρεάν εφαρμογή ηχείων αεροτομής. Όλα σε συγχρονισμό καθώς και όλα τα ελεγχόμενα από τον υπολογιστή σας. Ολόκληρος ο ήχος στο σπίτι για ένα κλάσμα του κόστους ενός συμβατικού συστήματος.

Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε την εντελώς δωρεάν εφαρμογή ηχείων αεροτομής στο iPhone ή το iPad σας, καθώς και να μεταδώσετε ήχο σε αυτό το gadget ενώ περπατάτε γύρω από το σπίτι, εκτός από τον έλεγχο της αναπαραγωγής remotely.

Αλλά δεν είναι μόνο η αναπαραγωγή των μέσων μαζικής ενημέρωσης που η Apple έχει τα βλέμματά της. Με το πιο πρόσφατο iPad 2, είναι ακόμη δυνατό να συνδέσετε το gadget σας με την τηλεόραση μεγάλης οθόνης σας μέσω ενός καλωδίου HDMI, επιτρέποντάς σας να αντικατοπτρίσετε την οθόνη iPad στην τεράστια οθόνη της τηλεόρασης για gaming. Οι σχεδιαστές παράγουν τώρα εφαρμογές που μπορούν να λειτουργούν σε λειτουργία διπλής οθόνης.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το γνήσιο HD. Απλά συνδέστε την τηλεόραση καθώς και να δείτε το παιχνίδι στο παιχνίδι στην τηλεόρασή σας ενώ ελέγχετε το παιχνίδι από το iPad. Μπορείτε ακόμη και να δείτε πληροφορίες που σχετίζονται με το παιχνίδι, όπως ταχύτητα καθώς και αγώνες στο ίδιο το iPad. Ενώ αυτό σήμερα περιορίζεται στη χρήση καλωδίου HDMI, η Apple μόλις αποκάλυψε ασύρματη ροή σε 1080p, απευθείας από το iPad στην Apple TV (διαθέσιμη το φθινόπωρο). Αυτό ανοίγει μια σημαντική ποικιλία οικιακής ψυχαγωγίας καθώς και δυνατότητες παιχνιδιών.

Αυτό είναι μόνο η αρχή. Όταν η Apple ανοίξει την Apple TV ως πλατφόρμα, καθώς και να επιτρέψει στους τρίτους σχεδιαστές εορτασμών να παράγουν “εφαρμογές” για την Apple TV, η οποία καταλαβαίνει ποια απόδοση θα παραδώσουν αυτά τα gadgets bit.

Μια άλλη πρόσφατη δήλωση είναι η νέα υπηρεσία iCloud, που ενσωματώνεται σταθερά σε κινητά gadgets Apples καθώς και στην Apple TV. Το iCloud περιλαμβάνει το “Photostream”, τη δυνατότητα να τραβήξετε μια φωτογραφία στην κινητή συσκευή σας, καθώς και να μεταφορτώσει αμέσως την υπηρεσία iCloud. Όταν διατηρείται στο iCloud, η εικόνα προσφέρεται αμέσως μέσω των άλλων κινητών σας συσκευών, του υπολογιστή σας στο σπίτι ή της τηλεόρασης της Apple.

Απλά μια γεύση από τις μερικές από τις τεχνολογίες που μπορεί να επηρεάσουν ή να επιτρέψουν την αυτοματοποίηση του σπιτιού στο εγγύς μέλλον.

ScreenCastsonline.com: youtube.com/screencastsonline: themacscreencastguy.com

Θέλουν περισσότερα? – Θα έπρεπε να συμμορφώνεστε μαζί μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή να εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *